Ecologisch Verwarmen met Infrarood

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Ecologisch verwarmen is al een tijdje een erg bewuste keuze bij het beslissen van de verwarming van huis of kantoor. Uiteraard spelen hier twee factoren een doorslaggevende rol: Is de manier van verwarmen zo min mogelijk nadelig voor het milieu? Is het betaalbaar? Tot voor kort was dit nooit een eenvoudige beslissing want ofwel was er inderdaad sprake van ecologische vervuiling door verbranding of waren de echte ecologische opties haast onbetaalbaar.

Met infrarood verwarming is er een nieuw tijdperk aangebroken. Het grootste verschil is dat niet meer de lucht opgewarmd wordt, maar wel rechtstreeks de objecten en personen in de kamer. De opwarming gebeurt door infrarood stralen, dezelfde straling die de zon gebruik om de aarde mee te verwarmen. Deze manier van verwarmen vraagt veel minder energie dan de traditionele manieren van verwarmen.

We hebben de voordelen voor u nog even op een rijtje gezet:
■ 50% lager verbruik dan traditionele manieren van verwarming
■ optimale en snelle warmteverdeling
■ constante kamertemperatuur
■ elk paneel bestaat voor 100% uit recycleerbare materialen
■ infraroodverwarming is duurzame energie

Kostprijs Infrarood verwarming

En de kostprijs dan? Met infraroodverwarming via verwarmingspanelen, betaalt u enkel voor het paneel, dat u gewoon met een stopcontact kan installeren. U spaart dus heel wat kosten op de installatie van een buizensysteem zoals nodig is bij de klassieke centrale verwarming. Bovendien verbruikt dit elektrische verwarmingspaneel veel minder elektriciteit dan een klassieke elektrische kachel die lucht verwarmt. De straling van infrarood is aangenaam en comfortabel, en droogt helemaal niet uit zoals andere elektrische verwarmingstoestellen.

Voor meer informatie over de aankoopprijs van elk model in de infrarood paneelverwarming, neemt u het best rechtstreeks en vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij helpen u heel graag verder en staan u graag bij met raad en daad in de keuze van het ecologisch verwarmen.