Infraroodpanelen passen overal in huis, ook in de keuken.  U kan ze uitrusten met een vrolijk design dat in uw keuken past door een laagje coating te laten aanbrengen. Op die manier kan u de infraroodpanelen helemaal personaliseren en maakt u van uw keuken interieur iets unieks. Wat dacht u van een familiefoto of een thema dat in de keuken past?  Of als u het discreter wilt, kan u de panelen ook in het plafond laten verwerken.

Omdat het gewicht van de panelen laag is, zijn de flatscreens makkelijk te installeren en op te hangen, zelfs op gipsmuren. We sommen hieronder nog enkele voordelen op die specifiek voor de keuken van belang zijn.

Voordelen Infraroodverwarming Keuken

Onafhankelijke temperatuurregeling per kamer: waarom moet het hele huis ‘s morgens verwarmd worden als je alleen in de keuken moet zijn om te ontbijten?

Een Infralia Infrarood paneel, die met een aparte thermostaat onafhankelijk kan worden ingeschakeld zonder uw CV installatie in te schakelen, zorgt ervoor dat niet het hele huis verwarmd hoeft te worden. Een infrarood paneel, uitgevoerd in een mooi design of schoolbord, geeft een comfortabele warmte tijdens het ontbijt. Zodra iedereen de deur uit is, kan de thermostaat weer teruggeschakeld worden en heeft u duidelijk verwarmingskosten bespaard.

Ruimtebesparende verwarming

Vaak is er in de keuken geen ruimte voor een radiator of wenst men deze ruimte efficiënter te gebruiken. Een infrarood paneel gaat onopvallend op in uw interieur, is zowel decoratief als functioneel en niet herkenbaar als verwarmingselement.

Hygiëne in de keuken

Een convectie radiator doet de lucht circuleren en daarmee dus ook stof, huismijt en bacteriën. Met name op plaatsen waar eten wordt bereid horen stof en bacteriën niet thuis. Een Infralia paneel in uw keuken is daarom ook zeer hygiënisch. De panelen zijn bovendien vastgemaakt aan het plafond of aan de muur, waardoor er geen stofophopingen kunnen ontstaan rond de verwarmingspanelen. Een droom voor iedereen die van een hygiënische keuken houdt.

multi-panels-heating-system

IMG_1771