Infrarood verwarming in de badkamer! Voor een snelle, constante opwarming en een aangenaam warmtegevoel.

Een badkamer is meestal een vrij kleine ruimte, waar u op korte tijd lekker warm wilt hebben. Infraroodverwarming is daarom een economische oplossing. U kan kiezen voor keramische infraroodpanelen, radiant heaters of andere wandpanelen of plafond verwarming. Een infraroodverwarming is een gezond lage-kost systeem passend in elke interieur. Plug and play.

Bereken met onze handige tool zelf hoeveel panelen u nodig heeft voor uw infrarood verwarming badkamer aan de hand van het verbruik en de werking van verwarmen met infrarood.

U kan natuurlijk ook altijd contact opnemen als u er zelf niet helemaal uitkomt bij het kiezen en berekenen of onze Badkamer Infrarood Verwarmingsgids Downloaden.

Badkamerverwarming, waarom met infrarood?

Infraroodverwarming in de badkamer geeft een veel aangenamer en intenser gevoel dan dezelfde warmte met luchtverwarming, omdat er geen luchtcirculatie aanwezig is die het lichaam doet afkoelen.

In tegenstelling tot andere manieren van badkamerverwarming, is wordt bij infraroodverwarming niet de lucht, maar wel rechtstreeks de objecten en personen in de badkamer verwarmd. Dit heet stralingswarmte. Door de infrarode straling zal je comfortgevoel duidelijk aangenamer zijn. Een ontspannend warmtegevoel komt je tegemoet van zodra je uit de douche of uit bad stapt.

Tevens zal je merken dat de badkamer en handdoeken sneller opdrogen. Ook schimmels krijgen minder kans, omdat de muren van de badkamer sneller drogen: het is dus gezonder. Lees meer over de voordelen van infrarood verwarming in ons handig overzicht.

Infrarood Verwarming Badkamer is dus de verwarming bij uitstek voor iedereen die tegelijk prijsbewust, milieubewust en aangenaam wil verwarmen in de badkamer. Dit wordt dé verwarming van de toekomst. Neem gerust vrijblijvend contact op als u nog met vragen zit. Ook voor een offerte op maat of een rondleiding in onze showroom, kan u best het contactformulier gebruiken, of gewoon snel even bellen.

badkamergids-banner1