Wanneer op een mooie nazomerdag de zon ondergaat, wordt een goede verwarming onmisbaar. Vaak willen mensen immers nog wel even genieten van de buitenlucht, of nog wat napraten bij een streekbiertje of een goed glas wijn. En dan wordt het plots kil.

Wij hebben de oplossing in huis voor overdekte terrassen, poolhouses, overdekte ruimtes. Via de innovatieve infraroodtechnologie van infraroodpanelen die aan het plafond van een overdekt terras of poolhouse worden gemonteerd, kan een aangename zachte warmte worden bereikt.

Enkele goede redenen voor infrarood buitenverwarming

1. Unieke warmtegevoel
Net als bij de zon zorgt de infraroodstraling van terrasverwarmers ervoor dat mensen en objecten direct verwarmd worden. Warmte wordt rechtstreeks via straling overgebracht zodat niet eerst de lucht moet verwarmd worden. Deze warmte zorgt voor een verhoging van de gevoelstemperatuur en werkt erg doelgericht. Het paneel straalt geen licht uit en blijft zo stijlvol en onopvallend.

2. Minimaal onderhoud
De installatie- en onderhoudskosten zijn minimaal. U hoeft enkel de panelen aan de muur of het plafond te (laten) bevestigen en te zorgen voor een elektrische aansluiting. De verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig omdat er geen brander, filter of brandstof bij komt kijken.

3. Kostenbesparend (tot 50%)
Infraroodverwarming is meer dan de helft goedkoper dan verwarming met propaan- of butaangas aangezien een comfortabel gevoel reeds bereikt wordt bij lagere temperaturen.

4. Veilig & Flexibel
Het verwarmingspaneel is uiterst veilig doordat er geen gasvlam of gasflessen bij te pas komt. Ideaal dus als veilige verwarming voor uw rokershoek of openlucht event. Het paneel kan overal aan een muur of plafond bevestigd worden met een vaste beugel of flexibele arm. Het paneel kan ook voor binnenruimtes worden gebruikt.

Kwaliteit, design, en comfort zijn de Infralia speerpunten.

Rochestown Hotel