Badkamer

Infraroodverwarming met panelen of radiant heaters, de meest economische oplossing voor een snelle en comfortabele warmte in uw badkamer.

Lees verder >

Woonkamer

Decoratieve en functionele infraroodpanelen die perfect passen bij een modern of klassiek interieur.

Lees verder >

Keuken

Discrete en moderne infraroodpanelen of radiant heaters voor een economische verwarming van uw keuken.

Lees verder >

Inkomhal

In de inkomhal zijn vaak veel temperatuurschommelingen. Een infraroodpaneel vangt dit snel op als er een deur open gaat.

Lees verder >

Kantoor

Snel en ecologisch uw kantoor verwarmen. Plaatsbesparend en elke ruimte afzonderlijk verwarmen. Infraroodpanelen of radiant heaters zijn een ideale oplossing voor uw kantoor en werkplaats.

Lees verder >

Slaapkamer

Een constante en aangename temperatuur in uw slaapkamer. Kies voor keramische infrarood verwarmingspanelen als de beste en goedkoopste oplossing.

Lees verder >

Industrie

Infraroodpanelen, radiant heaters of alfresco heaters, aan het plafond of een zijmuur gemonteerd, zijn de beste en meest economische oplossing voor het snel opwarmen van uw bedrijfsruimte.

Lees verder >

Ziekenhuis

Hygiënisch, gezond, veilig en ecologisch. Dat zijn slechts enkele redenen waarom steeds meer ziekenhuizen kiezen voor infrarood verwarming.

Lees verder >

Labo

Infraroodpanelen bieden een constante temperatuur en zijn een hygiënische warmtebron. Ideaal voor economische en gelijkmatig verwarmen van een laboratorium dus.

Lees verder >

Plafondverwarming

Monteer onze infraroodpanelen aan het plafond voor een discrete en plaatsbesparende verwarming die nog eens zuinig is ook.

Lees verder >

Terras

Verwarm uw terras zoals de zon. Infrarood buitenverwarming werkt doelgericht en zorgt voor een aangename en hogere gevoelstemperatuur.

Lees verder >