Het verwarmingssysteem speelt een essentiële rol bij het omtoveren van uw huis tot een gezellig en comfortabel “heiligdom”.

De biotechnologie in ons Sunin-serie systeem biedt een alternatief voor mensen om hun oude verwarmingssysteem te vervangen en van huis een sauna-achtige gezonde ruimte te maken.
Net als de naam is Sunin de verwarming / producent van een echt gezond infrarood spectrum zoals het zonnelicht en is het de enige warmte technologie die een hoge dichtheid lange golf infrarood produceert, net zo veel als de zon die zijn infraroodwarmte op het aardoppervlak projecteert.

Laat de zon dus binnen!

Naast infrarood warmte, ontwikkelt Infralia zijn systeemeigenschappen om te voldoen aan de hoge standaard ruimtebehoeften, om een gezellig, comfortabel en gezond huis te creëren voor de mensen.

Naast de gezonde verwarming biedt Infralia allround oplossingen voor elke leefomgeving, zoals:

  • Een niet-geventileerde ruimte
  • Een vochtige handdoek
  • Een beschimmelde wand
  • Een zonloze loft

Infralia biedt gezonde oplossingen bij residentieel gebruik van infrarood verwarming.

Inkom en gangen

Inkom - Infrarood - Residentieel

Infralia Sunin-serie systeem heeft technologie om de “gedrag-energiebesparing” op te werken tot “technisch-energiebesparend”, zodat er nooit koude plekken in een kamer achterblijven.

Keukens

Keuken - Infrarood - Residentieel

Infralia biedt niet alleen warmte, maar ook licht, sterilisatie, frisse lucht of ventilatie … Heb je ooit geleerd dat immens veel bacteriën groeien op een stofdoek, keukenhanddoek of een gebruikt mes? Infralia heeft de oplossing!

Eetkamers

Eetkamer - Infrarood - Residentieel

De temperatuur van je eetkamer is cruciaal voor de ervaring van je gasten. Infralia geeft je geen warmte in de zomerdagen, het geeft je in plaats daarvan een koel briesje!

Lounges & woonkamers

Woonkamer - Infrarood - Residentieel

“Opwarmen waar het nodig is”, zoals de slogan van het Sunin-seriesysteem, kan Infralia alleen warmte aanleveren waar u verblijft, en energieverspilling in niet-doelgebieden volledig verminderen.
Heb je er ooit aan gedacht dat bloemen bijvoorbeeld misschien niet van teveel warmte houden?

Slaapkamers

Slaapkamer - Infrarood - Residentieel
Een goede nachtrust is belangrijk! Infralia kan het verschil maken voor een comfortabel slaapkamercomfort voor het hele gezin.

Badkamers

Badkamer - Infrarood - Residentieel

In 2017 hebben we een massaal onderzoek uitgevoerd in 290 verschillende badkamers en toiletten, gewoon om enkele vitale maar onopgemerkte gezondheidsproblemen te begrijpen in de meest gecompliceerde omgeving van een huis, namelijk de badkamer. Het begint vanaf het moment dat u de badkamer binnen komt en blijft automatisch werken tot na het douchen. Wat je achterlaat is een schone, gezonde, droge badkamer.

Ontdek Sunin voor residentieel gebruik