Grote industriële ruimtes en open ruimtes zijn altijd een uitdaging wat het energie verbruik en energie distributie betreft.

Infralia heeft drie individuele productie- en magazijnfaciliteiten, en meer dan vijftien jaar ervaring. Het stelt ons in staat om die echte behoeften van de grote ruimtes te begrijpen, en daar ook oplossingen voor aan te bieden.

Het “Matrix”-systeem van Infralia biedt een complete pakketoplossing voor industrieel gebruik.

Met geavanceerde technologie en een innovatief algoritme kan de Matrix een hele ruimte te formatteren in meerdere kleine virtuele verticale ruimtes, die elk als onafhankelijke ruimte worden gezien.

De Matrix voert de energiestroom uit, zet snel over tussen deze gebieden, realiseert een gerichte en regionale energievoorziening en vermindert energieverspilling in niet-doelgebieden.

De Matrix moet de energievoorziening en -benutting optimaliseren om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden, zoals géén ander systeem dat kan.

De Matrix biedt industriële omgevingen verschillende voordelen, zoals:

  1. Besparing op arbeid
  2. Besparing op installatiekosten
  3. Gecentraliseerde besturing
  4. Optimaal ruimtegebruik
  5. Verbeterde elektrische veiligheid
  6. Besparing op materiaalkosten
  7. Gepersonaliseerde ruimte indeling
  8. Allround ruimtelijke oplossingen

Verwarming bij industrieel gebruik

Infrarood verwarming is de meest efficiënte manier om verschillende commerciële en industriële ruimtes te verwarmen. Dit soort gebouwen staat meestal voor schimmel, vocht en te lage werktemperaturen.

Bovendien lijden mensen die in magazijnen en andere grote industriële gebouwen werken tijdens het koude seizoen aan verschillende ziektes door de kou. Het is bekend dat efficiënt verwarmde werkplaatsen de productiviteit verbeteren.

Ons bedrijf biedt verschillende industriële infrarood verwarmingsoplossingen voor garages, magazijnen, restaurants, scholen, hotels, ziekenhuizen, zomerhuizen, caravans, enz.

Infrarood stralers zorgen voor comfortabele en aangename warmte. Belangrijk bij infrarood verwarming is om te begrijpen hoe de zonnestralen werken. Electromagnetische golven gaande van infrarood (IR) tot ultraviolet stralen (UV) reizen door de atmosfeer niet gedragen door de lucht of enig ander medium.

Infrarood verwarming werkt door muren, vloeren en dingen die zich in het gebouw bevinden, en ook het menselijk lichaam, direct te verwarmen in plaats van eerst de lucht te verwarmen. De verwarmde voorwerpen geven dan hun warmte af in de omgeving.

Stralingswarmte veroorzaakt geen luchtconvectiestromen en minimaliseert op die manier de stofbeweging en zorgt voor een schone, tochtvrije omgeving.