Infralia bestaat sinds 2003 en is een Belgisch OEM-bedrijf dat infrarood verwarmingspanelen en radiant heaters produceert en verdeelt, zowel voor thuis als voor de professional.

Infralia staat borg voor design en kwaliteit. Ons snel groeiende klantenbestand wijst erop dat steeds meer gebruikers de voordelen weten te appreciëren die onze infraroodverwarmingen bieden.

Sinds 2020 hebben we eveneens een gamma apparaten voor lucht sterilisatie met UVC ontwikkeld, om het hoofd te bieden aan de dreigende sanitaire uitdagingen zoals Covid19. Onze gepatenteerde toestellen steriliseren de lucht in elke ruimte, zowel privé als professioneel of commercieel.

Infralia is op korte tijd een sterk geregistreerd merk geworden, heel bekend bij professionele en particuliere gebruikers. Onze apparaten zorgen voor een warm onthaal in tal van burelen, huiskamers, restaurants, ateliers, badkamers, ziekenhuizen, etc. kortom alle plaatsen waar warmte nodig is en waar mensen aanwezig zijn.

Infralia: onze visie en missie

Als pioniers in de infrarood verwarming en lucht sterilisatie voor commercieel en particulier gebruik, zijn we helemaal overtuigd dat infrarood verwarming dé verwarming van de toekomst zal zijn, en dat zuivere lucht in elke kamer géén overbodige luxe wordt.  Klassieke verwarmingssystemen kunnen niet op tegen de talrijke voordelen van verwarming op infrarood.

Eenvoudige montage, milieubewust, veilig en efficiënt

Met onze infrarood-verwarmingspanelen en radiant heaters brengen we aangename, goedkope en ecologische warmte in elk huis. De toepassingen van infraroodverwarming zijn eindeloos: ideaal voor speelkamers, keukens, woonkamers, kantoren, badkamers, enzovoort. Zowel voor privé- als voor commercieel gebruik. Ook grotere ruimtes als winkels, magazijnen en ateliers kunnen efficiënt met IR verwarming comfortabel en gezond verwarmd worden.

Infralia is constant op zoek naar innovatieve ideeën

In 2014 hebben we onze SuninX infrarood spiegels ontwikkeld met ingebouwde verlichting, bluetooth, lucht verversing enzovoort.

In 2020 ontwikkelden we onze UVC Aerodynamische lucht sterilisator om ons deel bij te dragen bij de bestrijding van sanitaire uitdagingen zoals Covid19, omdat we geloven in de toekomst van gezonde lucht in elke binnenruimte waar mensen samen zijn.

Infralia, innovatieve technologie geïnspireerd door de zon!