Onze Producten

Gaea Black Infrared Heater

Infarood Verwarming Binnen/Buiten

Dit type infraroodverwarming is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De staande, hangende en vrijstaande modellen zijn bedoeld voor publieke ruimten, maar kunnen ook privé gebruikt worden. De verschillende modellen zijn bestand tegen zwaardere weersomstandigheden en stralen een aangename warmte uit.

Infrarood Terrasverwarming

Infralia’s terrasverwarming is uiterst geschikt voor zowel kleine als grote terrassen. De terrasverwarmers geven een aangename warmte af die het dragen van een jas op frisse momenten overbodig maakt. Aan de muur te bevestigen of mobiel op een voet.

Infrarood Radiant Heaters

De radiant heaters zijn een perfecte en innovatieve oplossing voor een economische, snelle en aangename verwarming voor uw woonkamer, bureel, keuken, badkamer enz, maar ook voor uw pool house, veranda of overdekt terras. Ook voor commerciële ruimtes. Een nieuw design, een aangenaam warmtecomfort!

Infrarood verwarmingspanelen voor wandbevestiging

Comfortabele warmte in uw huis of zaak met infrarood verwarmingspanelen, die eenvoudig aan de muur kunnen worden bevestigd. Verschillende designs, zoals glas, metaal of keramische uitvoering, naargelang uw smaak. Alle panelen hebben zijn zeer energiezuinig en milieuvriendelijk en vereisen enkel een stopcontact. Infrarood, dé verwarming van de toekomst!

Infrarood Spiegel Verwarmer SuninX

De SuninX spiegel verwarmer is een intelligent infrarood verwarmings- en verlichtingssysteem, met multifunctionele technologie. SuninX betekent relaxerende warmte in combinatie met slim comfort voor badkamer en andere ruimtes.

Infrarood verwarmingspanelen voor plafondbevestiging

Infrarood verwarmingspanelen voor plafondbevestiging hebben een hoge oppervlaktetemperatuur, voor een gelijkmatige en snelle warmteverspreiding. Een eenvoudige aansluiting aan het elektrisch net is voldoende. Zeer geschikt voor een onmiddellijke warmte in kleinere ruimtes, waar geen plaats is aan de wand.