Onze Producten

Infrarood panelen voor plafondbevestiging

Infrarood panelen voor plafondbevestiging hebben een hoge oppervlaktetemperatuur die zorgt voor snelle en gelijkmatige warmte. Een eenvoudige aansluiting aan het elektrisch net is voldoende. Dit soort panelen is geschikt voor kleinere ruimtes.

Infrarood panelen voor wandbevestiging

Verwarm uw huis of zaak met infrarood verwarmingspanelen voor wandbevestiging. De panelen zijn beschikbaar in glas, metaal of keramische uitvoering. Alle panelen zijn zeer energiezuinig alsook milieuvriendelijk en vereisen enkel een stopcontact.

Radiant Heaters

De radiant heaters zijn een perfecte en innovatieve oplossing voor een economische, snelle en aangename verwarming voor uw woonkamer, bureel, keuken, badkamer, maar ook voor uw pool house of veranda. Ze zijn eveneens zeer geschikt voor commerciële ruimtes.

Terrasverwarmers Binnen/Buiten

De infrarood terrasverwarming is geschikt voor zowel kleine als grote terrassen. De terrasverwarmers geven een aangename warmte af die het dragen van een jas op frisse momenten overbodig maakt. Een aantal van deze verwarmers kunnen ook binnen gebruikt worden.