Onze Producten

Terrasverwarmers Binnen/Buiten

De infrarood terrasverwarming is geschikt voor zowel kleine als grote terrassen. De terrasverwarmers geven een aangename warmte af die het dragen van een jas op frisse momenten overbodig maakt. Een aantal van deze verwarmers kunnen ook binnen gebruikt worden.

Radiant Heaters

De radiant heaters zijn een perfecte en innovatieve oplossing voor een economische, snelle en aangename verwarming voor uw woonkamer, bureel, keuken, badkamer, maar ook voor uw pool house, veranda of overdekt terras. Ze zijn eveneens geschikt voor commerciële ruimtes.

Panelen Wandbevestiging

Verwarm uw huis of zaak met infrarood verwarmingspanelen voor wandbevestiging. De panelen zijn beschikbaar in glas, metaal of keramische uitvoering. Alle panelen zijn zeer energiezuinig alsook milieuvriendelijk en vereisen enkel een stopcontact.

Panelen Plafondbevestiging

Infrarood verwarmingspanelen voor plafondbevestiging hebben een hoge oppervlaktetemperatuur die zorgt voor snelle en gelijkmatige warmte. Een eenvoudige aansluiting aan het elektrisch net is voldoende. Dit soort panelen is geschikt voor kleinere ruimtes.