Onze Producten

Infrarood Stock Verwarmingspanelen

Infrarood verwarming is een unieke manier om je woning van warmte te voorzien. Dit type verwarming is minimalistisch en geeft aangenaam veel warmte. Ontdek de modellen die we nog op stock hebben!

Infrarood Radiant Heaters

De radiant heaters zijn een perfecte en innovatieve oplossing voor een economische, snelle en aangename verwarming voor uw woonkamer, bureel, keuken, badkamer enz, maar ook voor uw pool house, veranda of overdekt terras. Ook voor commerciële ruimtes. Een nieuw design, een aangenaam warmte comfort!

Infrarood verwarmingspanelen voor wandbevestiging

Comfortabele warmte in uw huis of zaak met infrarood verwarmingspanelen, die eenvoudig aan de muur kunnen worden bevestigd. Verschillende designs, zoals glas, metaal of keramische uitvoering, naargelang uw smaak. Alle panelen hebben zijn zeer energiezuinig en milieuvriendelijk en vereisen enkel een stopcontact. Infrarood, dé verwarming van de toekomst !

Infrarood Spiegel Verwarmer SuninX

De SuninX spiegel verwarmer is een intelligent infrarood verwarmings- en verlichtingssysteem, met multifunctionele technologie. SuninX betekent relaxerende warmte in combinatie met slim comfort voor badkamer en andere ruimtes.

Infrarood verwarmingspanelen voor plafondbevestiging

Infrarood verwarmingspanelen voor plafondbevestiging hebben een hoge oppervlaktetemperatuur, voor een gelijkmatige en snelle warmteverspreiding. Een eenvoudige aansluiting aan het elektrisch net is voldoende. Zeer geschikt voor een onmiddellijke warmte in kleinere ruimtes, waar geen plaats is aan de wand.

Alfresco Infrarood Terrasverwarming

De Alfresco infrarood terrasverwarmers bieden een aangename warmte ongeacht de wind, en maken uw terras een aangename plaats om te vertoeven. De Alfresco Heaters zijn ook inzetbaar voor verwarming van industriële ruimtes, werkplaatsen, kerken, sporthallen, enz.

Mobiele uitklapbare terrasverwarmer Bali

De mobiele uitklapbare terrasverwarmer Bali is een multifunctionele infrarood verwarmer met oog voor design. Deze stijlvolle en krachtige terrasverwarming kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt, bijvoorbeeld naast of boven een tafel of zetel.

Terrasverwarmer met bewegingsmelder Boreas

De medium infrarood terrasverwarmer Boreas is bestemd om een 20m² oppervlakte te verwarmen. Het apparaat is voorzien van LED verlichting, bewegingsmelder en afstandsbediening.