Inbouw Infrarood verwarmingspanelen zijn platte verwarmingspanelen die makkelijk aan het plafond of de muur bevestigd kunnen worden. Een infrarood verwarmingspaneel ziet er uit als een soort flatscreen. Het is een verwarmingstoestel dat elektrisch werkt via een stopcontact, maar dat qua verbruiken warmtegevoel veel efficiënter en aangenamer is dan elektrische verwarming. De infrarood panelen worden aan de muur of aan  het plafond bevestigd. Infrarood panelen zijn relatief nieuw en winnen heel sterk aan populariteit de laatste jaren. Er zijn dan haast alleen voordelen aan deze nieuwe vorm van verwarming.

Inbouw Infrarood verwarmingspanelen zijn er in verschillende formaten en hebben elk hun eigen specifieke kenmerken, als vermogen, verbruik etc.
Inbouw Infrarood verwarmingspanelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inbouw Infrarood verwarmingspanelen kunnen eenvoudig ingebouwd worden in de muur of in het plafond. Op die manier wordt er verwarmd zonder extra plaats te verliezen.

Iedere ruimte kan afzonderlijk bediend worden. Zo kan je de panelen doen werken in de ruimtes wanneer er iemand aanwezig is. Als er dan niemand meer aanwezig is dan wordt er ook geen onnodige energie verbruikt.

Een badkamer bijvoorbeeld moet altijd een beetje warmer zijn dan de rest van uw huis. Daarvoor zijn infrarood panelen heel geschikt. De warmte van de infralia panelen is  onmiddellijk voelbaar en zorgt voor een aangenaam warmtegevoel. Een verwarmingspaneel kan bediend worden via een schakelaar of zelfs via een timer. Op die manier kan er gebruik gemaakt worden van de infrarood verwarming indien dat nodig is. Als er niemand aanwezig is dan kan de infrarood verwarming uitgeschakeld worden.

Onze infrarood verwarmingspanelen zijn de ultieme oplossing voor lange golf infrarood warmte met hoog rendement :

■ Met infrarood hoeft het ganse luchtvolume van de kamer niet te worden opgewarmd. Een 4 ℃ lagere kamertemperatuur geeft je hetzelfde warme gevoel in vergelijking met een 4 ℃ hoger convectie verwarming of vloerverwarming;

■ Met een installatie vanuit de hoogte (plafond of wand), wordt de warmtestraling direct projecteert op het oppervlak van alle objecten, zoals een sofa, tafel, bank, wanden, vloer … enz., Die zijn in staat om de warmte te absorberen en de infrarode energie gelijkmatig te verdelen. Binnen een paar uur geven deze objecten langzaam en voorzichtig de opgeslagen energie terug vrij in de ruimte, en kan de kamer de warmte gedurende een lange periode behouden.

■ Onze technologie geeft onmiddellijke warmte en een gelijkmatige warmte energieverdeling over de hele kamer. Dit is een bewezen voordeel, vergeleken met convectiewarmte, die eerst de lucht via het plafond verwarmt en daarna pas over de vloerruimte.

■ Door het aanzetten van een aangesloten schakelaar, werkt onze verwarmingstechnologie als een lamp, aan en uit: Als we licht nodig hebben, schakelen we de lamp aan; als we dat niet doen, wordt er geen energie verbruikt. Hetzelfde verhaal voor onze infrarood verwarmingspanelen: Wanneer er warmte nodig is, schakelt u op. Staat de schakelaar op off, dan wordt ook geen ook geen energie verbruikt.

■ Met een brede stralingshoek en een lange projectie afstand, kan een ruimtebesparende installatie geplaatst worden met de juiste richting en optimale bedekking van de warmtestraling.

■ Bij onze verwarmingsprogramma, delen we elke kamer in in twee soorten : constante verblijf ruimtes en niet-constante verblijf ruimtes.

■ Constante verblijf ruimtes zijn de plaatsen waar mensen meer tijd per dag besteden, zoals woonkamer (bank), badkamer, keuken, studeerkamer, slaapkamer; etc. De niet-constante verblijf ruimtes zijn deze waar mensen gewoon door passeren, zoals een gang.
Wij adviseren daarom om onze infrarood verwarmingspanelen optimaal te installeren op plaatsen waar de warmte wordt geprojecteerd in deze constante verblijf kamer. De doorgang ruimtes vereisen daarom een minimale verwarming. Dit zal u het maximale voordeel van energiebesparing geven en toch warme thuis !

■ Bij een multi- of een eenvoudige installatie helpen wij u om een precieze en persoonlijke verwarmingssysteem te berekenen voor elke behoefte aan verwarming.

Onze visie: Warmte waar en wanneer dat nodig is!

Inbouw Infrarood verwarmingspanelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen voor Inbouw Infrarood verwarmingspanelen:

Private verwarming:  woonkamer – slaapkamer – keuken – toilet – garage – kelder – zolder – studeerkamer
Commerciële verwarming: bureau – opslagplaatsen – hotels – ziekenhuizen – scholen – cafés – publieke ruimten – restaurants

 

 

Ons systeem is het perfecte antwoord op elke verwarmingsuitdaging!