Alfresco infrarood terrasverwarmer

Lucht is constant in beweging, en warme lucht stijgt. Bij hevige luchtcirculatie kan die warmte weleens wegwaaien.

Dat is niet zo bij de Alfresco infrarood verwarmer die op muren of gevels wordt bevestigd. Zij warmen niet de lucht op, maar wel mensen en objecten: economisch, efficiënt en ecologisch. De toestellen kunnen zelfs via een sensor worden geactiveerd. Zo werken ze alleen wanneer er klanten of gasten zijn. Dubbel efficiënt.

De heaters zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal met een speciale composietlegering. Ze zijn bestand tegen corrosie, en kunnen dus in vochtige omgevingen worden geplaatst, zoals aan de kust. Met hun compact en elegant design passen ze in elk decor. Ze zijn ook makkelijk te monteren en worden zelf niet warm, zodat ze ook veilig in een plafond kunnen worden gemonteerd of onder een afdak, store, zeil, enzovoort.

Beschikbaar met een enkel of dubbel verwarmingselement, en in verschillende afmetingen.

Voorbeelden van de toepassingen:

■ Restaurants & Hotels
■ Tentoonstellingsruimtes
■ Winkels & Shoppingcentra
■ Gebouwen in de landbouw & stallen
■ Maneges
■ Sportcentra (vb tennisterreinen, Golfclubs)
■ Opslagruimtes
■ Kerken
■ Treinstations
■ Scholen
■ Vliegtuighangars
■ Fabrieken
■ Spa’s

Infrarood binnen- en buiten verwarming is aan een snelle opmars bezig. De voordelen zijn dan ook talrijk. Voor infrarood buitenverwarming stellen wij u graag de infrarood “Alfresco” heater voor. Met zijn grote vermogen kan hij ruime oppervlaktes aan, en blijft hij zelfs in openlucht of halfoverdekte ruimtes efficiënt.