Je badkamer slim verwarmen met infrarood verwarming

Infrarood badkamerverwarming is de ideale oplossing als je ‘s ochtends geen zin hebt om een half uur vroeger op te staan. Je wint twee keer met deze optie: extra slaap en directe verwarming.

Infrarood badkamerverwarming kiezen

Welke infrarood badkamerverwarming je kiest, hangt af van drie factoren:

#1. De oppervlakte en de vorm van de ruimte: hoe groter de badkamer, hoe meer toestellen je nodig hebt. Eventueel kan je je huidige verwarming combineren met een handdoekdroger.

#2. De gewenste opwarmsnelheid: wens je het direct warm te hebben of mag de opwarming wat langer duren. Wil je de ruimte snel opwarmen, dan kan je kiezen voor een radiant heater.

#3. De mogelijkheden qua bevestiging: is muurbevestiging mogelijk of heb je enkel plaats aan het plafond? De Surya biedt bijvoorbeeld uitkomst voor kleinere badkamers.


SuninX Heater Badkamer


Heb ik genoeg aan spiegelverwarming?

Heeft jouw badkamer een standaard formaat, dan heb je zeker genoeg aan spiegelverwarming. De SuninX is een infrarood verwarming is bijvoorbeeld voorzien van een spiegel en van een handdoekdroger. Met dit toestel combineer je het beste van verschillende werelden. Is je badkamer erg groot of ben je eigenaar van een privéwellness? Dan kies je beter meerdere toestellen.

Hoe werkt een handdoekdroger?

Hang de natte handdoeken (of kleren) over de railing of op het droogplatform, en kies de juiste instelling. De SuninA stelt je in staat om te kiezen voor drogen via infrarood, warme wind of koele wind. Op dagen dat de badkamer opwarmen niet nodig is, zoals in de zomer, is je handdoeken drogen met behulp van koele wind een welgekomen keuze. Het voordeel van een handdoekdroger is dat het bacteriën in handdoeken niet de kans geeft om zich te vermenigvuldigen.

Kan ik verwarming boven de douche plaatsen?

Verwarming boven een douche of in de douche plaatsen heeft weinig zin. Wil je de effecten van verwarming voelen, kies dan voor verwarming buiten de douche. Vraag gerust onze raad als je op zoek bent naar een oplossing op maat.