Design Infrarood Verwarming

Het brede assortiment aan Infralia modellen biedt tal van mogelijkheden voor ieder interieur. Naast de standaard toepassingen met wand- of plafondverwarming is er tevens de mogelijkheid tot personalisatie met een foto, kunstwerk of logo, kortom een eigen beeldmotief.

De mogelijkheden zijn dus talrijk, en op die manier kan uw Infrarood verwarmingspaneel een blikvanger worden in uw interieur, of zou anderzijds niemand ooit vermoeden dat die mooie foto of het prachtige kunstwerk ook een andere functie heeft als verwarmingspaneel.

Het paneel wordt eenvoudig aan de muur gemonteerd en wordt met een stopcontact aangesloten op de elektriciteit. Stel dat u het verwarmingspaneel in een andere ruimte wilt gebruiken, dan kan dit heel gemakkelijk. Ook kunt u na een tijd een andere coating film laten leggen op het paneel, om met een nieuw design van uw verwarmingspaneel voor de dag te komen.

Design Verwarming: ook functioneel

De verschillende modellen combineren functionaliteit met design. Ook voor bedrijven kan het een leuke manier zijn om hun logo terug te verwerken in hun interieur en tegelijkertijd hun ecologische imago op te krikken.

Maar het kunnen tegelijk ook zeer praktisch oplossingen zijn: Een white board in uw keuken of op kantoor kan ook een verwarmingspaneel zijn, en omgekeerd.

Design Infrarood Verwarmingspaneel | Infrarood Verwarming | Infralia

Design Infrarood Verwarmingspaneel | Infrarood Verwarming | Infralia